Wednesday, April 2, 2014

Dor!

Hi. Well, so much thing happened in my life... Even too much. Ngga tau ini ada yang baca apa ngga atau yang bacanya jadi silent reader atau baru huruf awal aja udah diabaikan kesananya. Sudahlah. Saya lagi pengen nulis....

The greatest thing that happened in my life lately is having a boyfriend and growing up together. Kind of cute and sweet, right?

And the most silly thing that happened in my life is... What the hell with the April which means the Uji Nyali day is coming closer. Oh here boy, come to mama.. But I'm not your fucking mama...

The stranger part is whew. I'm going to college this year? What the hell old I am. The things is going bigger, harder, stranger, tougher tho. I don't know what will happen tomorrow but at least I have my grip, I won't lose faith.

Pokoknya asal jangan mati konyol aja kayak dumb ways to die. Fyi, kalo karakter di homescreen game udah lengkap, selamat... Anda gamers!

2 comments:

  1. Dor! E kaget e kaget e kagett... ahahaha. Jago nih englishnya, so cool!

    ReplyDelete
  2. ah masa gitu aja kaget ka wang xD
    Hoooo thank youu saya masih newbie kok xD

    ReplyDelete

Aku jarang balas komentar di sini, kalau mau jawaban yang fast response boleh DM ke Instagramku (atau twitter) di @safiranys ya!

COPYRIGHT © 2017 · SAFIRA NYS | THEME BY RUMAH ES